SKAPA ETT UNIKT HEM!

Baazar har möbler till det sparsmakade strama hemmet med rena linjer och sobra färger, vill man ka man använda en färgstark gammal möbel som solitär. Baazar har även möbler och inredning till det orientaliskt präglade hemmet med mycket färger och värme. Här finns även överraskningar inspirerade av industralismen, fransk lantstil och mycket mera. Det är blandningen som skapar helheten. Stilen är din, Baazar kan hjälpa dig att hitta och utveckla den.

Baazar Coffee & Home renoverar gamla möbler från Kina, Tibet och Mongoliet. Möblerna får nytt liv i händerna på våra skickliga möbelsnickare på verkstaden i Kina.

Där tillverkar vi även alla våra nya möbler för hand en och en. En Baazar-möbel bär med sig en lång historia av ett ofta strävsamt liv genom både boxaruppror och kulturrevolution i Kina. Det är en helt unik möbel som blir ett smycke och en älskad detalj i hem och offentliga miljöer.

Vi arbetar helt utan mellanhänder och kan därför erbjuda dessa unika handtillverkade möbler till priser som är osannolikt bra. Samtidigt får våra duktiga möbelsnickare en bra lön. Med Baazar skapar du ett vackrare och genuinare hem. Samtidigt bidrar du till ett friare Kina med mer demokrati och till försörjningen av många kinesiska familjer som får en bra arbetsmiljö och schysta löner på vår verkstad.

VÄLKOMMEN TILL EN VACKRARE VARDAG OCH EN BÄTTRE VÄRLD!

                                         
FÅ TIPS OCH
ERBJUDANDE
Helt kostnadsfritt 
före alla andra!
SKICKA IN
Vi skyddar dina personuppgifter enlight GDPR                 
close-link