Intresset för Baazar Coffee & Home blir bara större och större. Här kan du se ett urval av vad olika medier och kunder tycker.

Citat

“Bästa webbsidan för möbler med patos som jag besökt!”
Ingrid i Göteborg


“Ville bara höra av mig och tacka för en rolig affär med er! Skåpen är nu på plats. Det svara bokskåpet pryder nu sin plats i min keramikverkstad (!) för exponering av mina skålar och vaser m m. Jättefint!”
Britt-Marie, Kalmar


“Måste bara börja med att berömma er för enormt trevliga möbler och en trevlig hemsida. Blir lyrisk när jag sitter och tittar igenom alla vackra skåp och bord.” 

Andreas från Stockholm


“Vilka fantastiska möbler ni har.” 

Jonas från Örebro


“Vitt i ett barnrum – javisst. När min dotter på dagis fick välja bland alla färggranna ballonger som hang i taket på dagis valde hon den finaste – den var vit. Där fick jag idén – ett vitt barn-rum. Alla leksaker har så mycket färg att en vit bas blev perfekt. Och ungarna älskar rummet. 

Jag byggde bort skåpet som fanns i väggen och gjorde om det till säng. Därför behövde jag skåp, och Baazars skåp hade jag länge spanat på. Nu fick jag chansen. Jag är supernöjd. Det finns plats till både kläder och leksaker .Tack för att ni finns – ni bidrar till vackrare hem.!” 
Heidi


“Vi här mycket nöjda med den ( TV-bänken) och den passar bra i vardagsrummet tillsammans med övriga möbler, bla ett gammalt antikt soffbord från Sydostasien och en stor Howard-soffa.” 

Nöjd kund


“Letade länge och väl efter ett sideboard som skulle passa i vår hall och hittade det äntligen hos er! Beställningen, informationen från er och leveransen hit till Skåne fungerade utmärkt, TACK!”
Helena Törnqvist


“Jag är jättenöjd med vinskåpet och bordet jag köpt hos er. Vinskåpet i köket är verkligen pricken över i:et” 

Marie-Louise Lithman


“Jag har bara en fråga – När öppnar ni Baazar London? Det skulle funka perfekt här!”

Kund från London


“Jag såg er i svenska Femina som tipsade om era underbara produkter – äntligen någon som kan hjälpa mig med kinesiska möbler – ser fram mot min beställning!” 

Kund från Dubai


“Vi åkte över 80 mil i helgen för att besöka er fantastika butik i Sävsjö. Tänk att vi hittade er på nätet. Tack för att ni finns och vi ser fram mot alla nya möbler (oerhört bra priser måste vi säga), tack för kaffet och ett positivt bemötande(oerhört goda kakor tjejerna hade fixat)” 

Baazarpendlare


“Hej, Möblerna har kommit och är installerade. DE ÄR HELT FANTASTISKA som alla mina möbler från er… (3 skåp, soffbord, skrivbord, 2 bokhyllor mm) Lägenheten är (tyvärr) full av era grejer och det ser ut som min farfar (eller nån släkting) var upptäcksresande i Kina.Varma hälsningar” 

Nöjd kund


“Först o främst vill jag passa p?och berätta att jag är EXTREMT nöjd med skåpen jag har köpt hos er! Fullkomligt älskar dom och resulterade i att vi nu gjort om vardagsrummet helt för att dom ska komma till sin fulla rätt…. =) Och tack för erat trevliga bemötande, både från dig och Elisabeth. 

Eva från Järfälla


“Hej, jag fick mina möbler i dag vill bara säga att de är HELT FANTASTISKA!!!! Bokhyllan är det absolut cooolaste jag sett… tack, glad!!!!!!!!”

Sara från Stockholm


“…för den som gillar orientaliska möbler och inredningsdetaljer är detta guldgruvan….Hos Baazar kan man dessutom designa sin egen möbel.”

Oregano (blogg)


“På Sävsjö Station möts Småland och Kina. Resultatet blir vackra möbler till bra priser”

Allt om Möbler Nr1 2007


“Jag säger bara en sak – om ni någonsin är i närheten av Sävsjö på en lördag – besök Baazar. Hemsidan är bra – men verkligheten är såååå mycket bättre!”

Ut- och inredning… (blogg)


“De (Baazar) har såväl antika som nyproducerade möbler från Kina och priserna är nog de lägsta jag sett på liknande möbler”

Cleopethra 2007 (blogg)


“Gillar verkligen ert koncept, ert erbjudande och framförallt din/er servicenivå? Mycket proffsigt! “

Fredrik V, Stockholm, maj 2007


“Ett besök på Baazar är som att resa i tid och rum”

Allt om Möbler Nr1 2007


“Faktum är att möblerna inte är dyrare än IKEA-möbler”

Världen Idag Näringsliv Januari 2007


“Visst är deras webbplats trevlig men butiken är mycket bättre. Besökte stället i julas och släpade med mig sambo, syrran o pappa in. Ingen av dem klagade, alla trivdes. Det gamla stationshuset som butiken ligger i är intressant i sig och tillsammans med vad som säljs blir det hela något som alla borde besöka…. …Helmysigt!”

Cleopethra 2007 (blogg)


“De kinesiska möblerna passar väl in i moderna skandinaviska hem”

Allt om Möbler Nr1 2007


“Ha! Glädje. Nu har jag hittat den där butiken jag visste jag sett någonstans. Jag har sökt på Bazaar, men den heter ju Baazar! Den fanns tidigare i Mölnlycke, där jag var och tittade, men tyvärr flyttade de för ett tag sedan. Nu finns de emellertid i Sävsjö som enligt deras information ligger 4 tim från Stockholm, 2,5 tim från Göteborg och 3 tim från Malmö”

Cleopethra 2007 (blogg)