Baazar Coffee & Home  tillverkar nya möbler enligt tusenåriga hantverkstraditioner. Tillverkningen sker för hand av våra bästa medarbetare vilket ger varje möbel en unik känsla och uttryck. Baazars möbler ska inte förväxlas med andra masstillverkade möbler som finns på marknaden. Alla möbler tillverkas helt i trä, vi använder inte spånskivor eller MDF. Möblerna patineras ofta och slipas då ner till träfärg i hörn och kanter. Alla möbler ytbehandlas med miljövänlig färg och våtslipas för hand för att få den unika lystern och känslan som Baazars möbler har.

Vi använder så ofta vi kan gammalt trä för att inte slita onödigt på vår planet och för den fantastiska känsla det ger till våra möbler. Många möbler är dessutom gamla och renoveras av varsamt av skickliga möbelsnickare. Vissa bitar byts ut efter ett långt och slitsamt liv och möbeln ytbehandlas och våtslipas för hand för att få enhetlig yta och uttryck.

Våra möbelsnickare har bra betalt och arbetet sker på ett miljövänligt sätt. Alla våra möbler levereras helt färdigmonterade.

Missa inte Sveriges vackraste handtillverkade möbler, nytillverkade eller vackert renoverade efter ett långt och strävsamt liv. Nu redo att pryda ditt hem! Vacker för dig och bra för miljön!

 “Rekommenderat företag – troligen Sveriges mest prisvärda kvalitetsmöbler alla kategorier! Snabba leveranser och fantastisk kundservice! Möbler som blir vackrare och vackrare.”

Scandinavian News Agency