Frakt, villkor och andra vanliga frågor…

Är möblerna gamla?
Vi säljer både nya och gamla möbler. De nya möblerna tillverkas för hand en och en för att få den rätta genuina känslan. De gamla möblerna är handplockade och varsamt renoverade för hand på vår verkstad. Alla nytillverkade möbler tillverkas för hand helt i trä och möbelplywood, vi använder inga spånskivor eller andra undermåliga material i några av våra möbler.

Vem tillverkar/renoverar möblerna?
Möblerna kommer från vår verkstad i Kina, möbelsnickarna har bra betalt och produktionen sker på ett miljömässigt bra sätt. Vi återanvänder även gamla möbler vilket sparar miljön på ett effektivt sätt. Vi tillverkar inte så billigt som möjligt utan så bra som möjligt. Att priserna är så låga beror på att vi inte har några mellanhänder utan gör allt själva. Vår passion för möbler delas av de duktiga hantverkarna.

Var finns Baazar?
Baazar Coffee & Home är ett internetbaserat företag med försäljning här på hemsidan. Baazar är en del av Copy Vision AB. Du når vår växel på 0382-671 67.

Kan man besöka Baazar?
Enklast är att handla direkt här på hemsidan. Du har full returrätt på allt du köper om du av någon anledning inte skulle vara nöjd, du bekostar då endast den faktiska frakten. I Sävsjö finns vårt lager som går att besöka vid överenskommelse. Vi har även ett showroom i Sävsjö gamla station på Östra Järnvägsgatan 16 vid kommunalhuset mitt i Sävsjö. Baazar i Sävsjö har öppet vissa helger och enligt överenskommelse.
Karta till denna butik i Sävsjö

Hur handlar jag här på hemsidan?
Välj dina varor i menyn, fyll i dina uppgifter i kassan och gör ditt köp. När du gjort ditt köp får du en orderbekräftelse på e-mail. Så snart ditt köp är registrerad och varorna finns färdiga för leverans så sänds dina varor.

Hur levereras varorna?
Du kan hämta dina varor i Sävsjö och då tillkommer ingen frakt. Vi levererar till hela Europa med egna transporter eller med fraktbolag.

Vad kostar frakten?
Inom Sverige kostar frakten just nu max 395 kronor då vi har kampanj (ordinarie pris 900 kronor) oavsett hur mycket du beställer. Syna godset noga och gör ev anmärkningar direkt till chauffören på fraktsedeln.

Hämta på vårt lager kostnadsfritt
Du kan alltid hämta dina möbler på vårt lager i Småland helt kostnadsfritt.

Vi levererar till hela EU för 1.995 SEK oavsett hur mycket man beställer.

Till Norge – vi levererar för 1.995 SEK till Oslo och 2695 SEK till övriga Norge per sändning. Tullkostnader tillkommer.

Du kan även hämta dina varor på vårt lager i Sävsjö (söder om Jönköping) 45 mil från Oslo. Låt oss veta om du vill hämta och var du vill hämta. Sänd oss ett e-mail med din beställning till norge@baazar.se eller beställ här på hemsidan och ange i meddelandefältet att du vill få varorna hemskickade eller om du vill hämta i Sverige. Du får då en faktura utan moms och med aktuell fraktkostnad. När den är betald sänds dina varor. Har du frågor så kontakta oss på norge@baazar.se eller på tel +46 (0)382-671 67

För leveranser till övriga länder erbjuder vi alltid självkostnadspris på frakten och hjälper dig att boka den på det sätt som passar dig bäst.

Hur kan jag komma i kontakt med Baazar?
Vill du ringa oss så når du vår växel på 0382-671 67, vill du maila kan du göra det på info@baazar.se

Hur behandlas de personuppgifter man lämnar till Baazar Coffee & Home?
Genom att lämna uppgifter till Baazar Coffee & Home/Copy Vision AB så godkänner du att vi sparar dina uppgifter för att kunna kommunicera med dig angående ditt köp och ge dig olika erbjudande från Baazar Coffee & Home/Copy Vision AB enligt regelverket för GDPR. Läs mer om Baazar Coffee & Homes integritetspolicy här…

Får jag ångra mitt köp på www.baazar.se?

Beställer du på hemsidan med hemleverans så har du ångerrätt.

1. Vi ger dig 14 dagars ångerrätt efter mottagen vara.

2. Kontakta oss så meddelar vi vilken adress er produkt skall skickas till.

3. Du som kund står endast för de faktiska fraktkostnaderna.

4. Vid godkänd ångerrätt skall varan skickas tillbaka till oss oanvänd och i originalförpackning. Varan skall vara packad på ett sätt att den anländer till oss oskadd och i originalskick.

5. Vid godkänd retur återbetalar vi pengarna till dig inom 20 dagar.

Baazar Coffe & Home/Copy Vision AB

Organisationsnummer: 556656-5528
Adress: Domaregården 1, 57632 Sävsjö
Tel: 0735-0738 05

Välkomna till BAAZAR!